Every Learning Counts! + Svako učenje se računa!

O projektu

Riječ voditelja projekta prof. dr. sc. Ivice Kladarića

ivicakladaric

Cilj ovog projekta ukupne vrijednosti 190.117,92 eura kojeg Europska unija sufinancira s 148.520,12 eura je povećanje konkurentnosti na tržištu rada nezaposlenih odnosno produktivnosti na trenutnom radnom mjestu zaposlenih polaznika programa obrazovanja odraslih kroz jačanje kapaciteta sektora obrazovanja odraslih u Brodsko-posavskoj županiji.
Svrha projekta je poboljšati kapacitete Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu razvojem i implementacijom dva programa obrazovanja odraslih (Operater za toplinsku obradu, Voditelj projekta) u suradnji s lokalnim dionicima na tržištu rada u Brodsko-posavskoj županiji.
Očekivani rezultati projekta su poboljšanje kapaciteta u sektoru obrazovanja odraslih, uspostavljanje i promicanje partnerstva i bliže suradnje s poslodavcima i ostalim dionicima na lokalnom tržištu rada te povećanje razine zapošljivosti i konkurentnosti polaznika programa obrazovanja odraslih.
Projekt provode Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku zajedno s projektnim partnerima Čepo d.o.o. iz Slavonskog Broda i Callidus – Ustanova za obrazovanje odraslih iz Zagreba.